baner_botiga baner_botiga
Instal·lacions

La nostra empresa ha anat evolucionant des d'una agricultura que encara avui anomenem moderna (és a dir, amb força utilització d’adobs i fitosanitaris) cap a un tipus de cultiu més respectuós amb la natura i la salut de les persones.

Hem reduït la despesa d’agroquímics a la mínima expressió i la majoria dels que utilitzem són productes que es fan servir en cultius ecològics.

L’aportació de matèria orgànica ben compostada i la reducció al mínim d’adobs ―sobretot nitrogenats― fan que les plantes creixin amb una sanitat que permet reduir moltíssim l’aplicació d’insecticides i fungicides. Si cal, s’hi apliquen extractes provinents de plantes (com ara l'all, l’ortiga, la cua de cavall, el bitxo picant o les llavors de cítrics) que no eliminen els organismes i depredadors beneficiosos que repel·leixen o controlen els insectes i fongs perjudicials.

La disponibilitat d’aigua de rec de gran qualitat provinent del riu Segre, sense rastre de nitrats, i un acurat sistema de rec mitjançant aspersors, juntament amb el cultiu sobre embuatada de plàstic, ens permet oferir uns productes excel·lents.

La normativa sanitària obliga a etiquetar els productes de manera que sigui possible fer un seguiment de tota la cadena de producció: des del cultiu fins a la venda al consumidor. D’això, se’n diu traçabilitat.

Tot i això, però, el consumidor no hi veu res en aquests codis, números i barres. A través d’aquest web volem que el consumidor li posi cara i ulls al producte que ha adquirit, que conegui amb quina filosofia ha estat cultivat allò que menja.

Una producció limitada ajustada a les possibilitats de gestionar-la correctament fa que es pugui garantir la frescor i la qualitat en tots els punts de venda.

Partida Primera Marrada s/n · 25600 Balaguer (Lleida) · Tel. 973 451 421 · Fax 973 449 162 · A/e.: ventas@pamieshorticoles.com · Advertència legal · Política de cookies · Política de privacitat